Missha Magic Eyechange (Göz Farlarını Eyeliner a Dönüştürün!)

13:55:00


Merhaba kızlar :) Bir kaç senedir renkli eyelinerlar, göz kalemleri oldukça popüler. Ben her ne kadar koyu mordan öteye gidemesem de daha canlı renkler sevenlerimiz mevcut :) Pembeler, maviler, beyazlar, sarılar her tondan eyelinerlar makyaj dünyasında kullanılıyor. Ama ülkemizde renkli eyelinerları her markada bulmak pek mümkün değil. Bazen de sevdiğimiz bir göz farımız oluyor. Diyoruz ki keşke bunun aynı rengi eyeliner olsa. Artık bu mümkün! Nasıl mı? :)



Missha The Style Magic Eyechange. Bu ürünle istediğiniz renk göz farınızı eyeliner a dönüştürebilirsiniz. Ürünün içeriğini de gösterdikten sonra nasıl kullanıldığına bakalım.
 Şimdi soracaksınız içerik ne alaka diye ama içerik konusunda çok titiz olan arkadaşlarım var :) Peki nasıl kullanılıyor?

Ürünü seçtiğiniz farın üzerine 1-2 damla damlatıyorsunuz.
Daha sonra herhangi bir fırçayla karıştırıyorsunuz. Tam rengini alınca kullanıma hazır.
İşte bu kadar ! Farın yapısını kesinlikle bozmuyor bu arada onu da belirteyim. Yani daha sonra farınızı eskisi gibi kullanmaya devam edebilirsiniz. Nemli,ıslak kalmıyor yani far. Sürdükten sonra gözünüzde sabitleniyor ama waterproof(suya dayanıklı) hale gelmiyor onu belirteyim.
Ayrıca ben yine de güvenmem farın yapısını bozar diyecek pinpirikli arkadaşlarımız varsa en basitinden bir çay tabağına farınızdan bir miktar kazıyıp koyun üzerine bunu damlatın. :)
Ürün 15 ml. Küçük gibi görünüyor ama 1 damlası yeterli olduğundan uzun süre yeterli gelecektir. Fiyatını duyunca şaşıracaksınız ama indirimsiz 12.90₺. Ama ben indirimli 6-7₺ ye almıştım. Yani her renk eyeliner alacağınıza bu fiyata istediğiniz renk eyelinerınız olabilir :)
Nerden alabiliriz diye sorarsanız sadece 2 mağazaları var. Ankara Kentpark ve Ankamall Mağazaları. Ama neyse ki internet mağazaları var :) Güvenle missha.com.tr den alışveriş yapabilirsiniz. Ben sayısız alışveriş yaptım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bilen bilir bb kremlerinin hastasıyımdır. Ayrıca her alışverişte 3 tane de tester ürün yolluyorlar. En güzel yanı testerları siz seçiyorsunuz :)

Blogumu beğendiyseniz ve yeni yazılardan haberdar olmak isterseniz bloguma katılmayı unutmayın :) Instagramdan da @fistiklimakyaj dan da takip edebilirsiniz. Sorularınız ve önerileriniz varsa lütfen yorum bırakın.

Hepimize mutlu renkli günler :) Sevgiler :)

You Might Also Like

2 yorum

  1. renkli eyeliner konusunda nedense çekingenim kullanmaya çok cesaret edemiyorum.. ama bu şekilde deneyebilirim belki sevebileceğim bit ton yakalarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım farları karıştırarak da farklı tonlar elde edebilirsin :) ben de renklileri kendine yakıştıramayanlardanım :)

      Sil

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images