Pastel Moon Light Likit Aydınlatıcı

14:26:00

Merhaba kızlar :) Aydınlatıcı furyası makyaj hayatımızın içine girdi ve iyi ki de girdi. Toz,krem,likit şeklinde çeşitleri var. Ben bugün sizlere bir likit aydınlatıcı tavsiye etmek istiyorum :)


Pastel Moon Light. Pastel markası son bir kaç yıldır kendini süper bir şekilde geliştirdi ve kozmetik endüstrisindeki gelişmeleri iyi takip etmeye başladı. Likit aydınlatıcıları high end markalarda görüyorduk ki sağ olsun Pastel bizim için kaliteli uygun fiyatlısını çıkarana kadar.


Ürün 15 ml ve oje şişesi gibi bir ambalaja sahip. Fırçası bu şekilde. Ürünü bir miktar yüzünüzün istediğiniz yerlerine pıt pıt uygulayıp sonra dağıtmaya başlıyorsunuz. Size tavsiyem az miktarda uygulayıp yetmezse azar azar artırmanız ve bölge bölge gitmelisiniz. Örneğin ilk sağ elmacık kemiğine uygulayın bitirin sonra sol tarafa geçin. Çünkü siz uygulayana kadar nokta nokta yüzünüzde kalır ve dağıtamazsınız. Ayrıca bu fırçasıyla da uygulamanız imkansız. Size uygulamak için tavsiyem ise;

Nemli makyaj süngeri ile uygulayın kesinlikle. En güzel görüntü süngerle uygulamayla oluyor. Yoksa da parmaklarınızla uygulayın. Ama ben fırçayla uygulamayı sevmiyorum onu söyleyeyim. Gelelim swatchlarına.


Güneş ışığında ve gölgede uygulanmış hali bu. Ama bu dağıtılmamış hali. Dağıtınca daha doğal duruyor.

Bana göre uygun fiyatlı bir likit aydınlatıcı arayışındaysanız deneyim derim. İndirimli 10₺ fiyatı.
Ayrıca Pastel Kozmetik şimdi  bu ürünün sarı alt tonlusunu çıkardı. İsmi Sun Light. Bana göre Sun Light koyu tenler için, Moon Light ise açık tenliler için uygun. Ama tabii zevkler ve renkler tartışılmaz :)

Sorularınız ve ya önerilerinizi lütfen yorum bırakın ya da Instagram'dan @fistiklimakyaj dan dm den ya da yorum olarak yazabilirsiniz.
Blogumu beğendiyseniz ve yeni yazılarımdan haberdar olmak isterseniz blogumu takip etmeyi unutmayın.

Ülkemiz ve hepimiz için nice aydınlık ve mutlu günlere. Sevgiler :)

You Might Also Like

0 yorum

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images