TIRNAKLARI BEYAZLATMA YÖNTEMİ

19:26:00



    Merhaba! :) Bakımlı ve ojeli tırnaklara hiç birimiz karşı koyamıyoruz. Devamlı tırnaklarımız ojeli. Bu durumda da havasız kalan tırnaklar sararmaya başlıyor. Bu durumda da ojesiz gezmeyi hiç istemiyoruz. Sanki herkes sararan tırnaklarımıza bakıyor gibi. Size vereceğim tarifi haftada en az bir kere uygularsanız hem tırnaklarınızı beyazlatırsınız hem de tırnak etlerinize peeling yapmış olursunuz:)



Gerekli malzemeler:
1) Diş Macunu (özellikle beyazlatıcı etkili olursa daha iyi olur)
2)Diş fırçası
3) Bir adet limonun suyu
4) 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı
5) Yarım çay kaşığı karbonat (evde olmadığı için ben koyamadım ama siz muhakkak ekleyin)
6) İşlemi uyguladıktan sonra elleri ve tırnak etlerini nemlendirmek için krem

Başlıyoruz bunları karıştırmaya. 1 limonun suyu, zeytinyağı, göz kararı diş macunu ve yarım çay kaşığı karbonatı karıştırın.


Benimki Şirinler özütü gibi oldu ama kullandığım diş macunundan :) Şimdi bu karışımı tırnaklarımıza sürüyoruz.


Görüntü çok hoş değil ama göstermem lazım :) 10-15 dakika bunu sürüp tırnaklarımızda bekletiyoruz. Biraz koyu kıvamlı yaparsanız daha iyi olur. Daha sonra fırçayla tırnaklarımızı fırçalamaya başlıyoruz. Tırnak etlerimize de peeling yapmış oluyoruz bu sırada. Tırnak etlerini çok zedelemeden iyce fırçalıyoruz tırnaklarımızı. Daha sonra elleri yıkıyoruz.

 
Eveeettt! İşte bu kadar! Tırnaklarınız arasındaki renk farkını siz de farkedeceksiniz. Bu işlemi haftada en az bir kere uygulayın derim. Size küçük bir bilgi daha tırnaklarınızı limonla ovarsanız hem sertleşir hem daha da az sararır :)

İşlem bu kadar kısa ve basit :) Siz de sararmış tırnaklardan muzdaripseniz benim önerim ve her hafta uyguladığım işlem  bu şekilde :)

Blogumu beğendiyseniz lütfen takip etmeyi unutmayın :)
Sorularınız varsa yorum bırakabilirsiniz :)
İnstagramdan @fistiklimakyaj dan ulaşabilirsiniz :)
fistiklimakyaj@gmail.com adresine mail atabilirsiniz :)

Sevgiler! :)

You Might Also Like

0 yorum

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images