KOZMİUM.COM ALIŞVERİŞİM

17:31:00



           Merhaba! :) Size yeni keşfettiğim bir alışveriş sitesini önermek istiyorum kızlar.

Kozmium.com Bu alışveriş sitesini internette gezinirken farkettim. 



Sitenin tasarımı çok hoş! Belirli katogoriler yapmışlar ve kolayca aradığınız ürüne ulaşabiliyorsunuz. Canlı destek hattından da sorularınızı sorup hemen cevap alabiliyorsunuz :) Bir artı puan daha!
Sitedeki markalar bunlar. Marka çeşitliliği çok güzel :)

Gelelim benim neler aldığıma... :)


 Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution. Bu makyaj temizleme suyu  çok övülüyor. Göz ve ten makyajını kolayca temizlediğini bir çok arkadaşımdan da duydum. Hatta bazısı hassas cildi için bu ürünü tonik niyetine kullanıyor.  Uzun zamandır almak istiyordum. Sitede ürünün 250ml olanının 19.90₺ olduğunu görünce bir deneyeyim beğenirsem büyük boyunu alırım dedim. Şu an kullandığım temizleme suyum bitince buna geçeceğim ve yorumlarımı sizinle paylaşırım :) Sitedeki Bioderma ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz. Şu an 500 ml bir alana ikincisi bedava sitede 52.90₺. Kaçırmayın derim :)


Bir diğer ürün  Bioderma After Sun Milk. Bu ürünün fiyatı 12.45₺. Cildim çok hassas benim. Kesinlikle güneş kremimi vücuduma ve yüzüme uygulamadan dışarı çıkamam. Birinci derece yanık durumu yaşadığım bile oldu. Bu aralar da cildim inanılmaz değişti. Kızarıklıklarım arttı, daha fazla kurumaya başladı ve daha hassaslaştı. Hep güneş koruma faktörü olan ürünleri daha da fazla tercih etmeye başladım. Yaklaşık bir ay sonra ailemle beraber İzmir'e gideceğim. Orda güneş koruma ürünlerine daha da ihtiyacım olcak :) Güneş kremim vardı. Ama cildim hassaslaştığından güneşten sonra yatıştıracak ve cildimi nemlendirecek bir ürüne ihtiyacım vardı. Yeğenlerimin cildi de hassas olduğundan onlar da kullanır dedim ve bu ürünü aldım. Yüz ve vücuda uygulanabilen bir ürün. Sitede de bu tip güneş bakımı ürünlerinde %50 indirim var. Yaz gelmeden stok yapabilirsiniz :)



Son olarak Bioderma Atoderm Lipstick. Fiyatı 22.43 ₺. 1 alana 1 bedava. Cildimle beraber dudaklarım da çok kurumaya başladı. Bu üründe kuru ve hassas dudaklar için. Shea yağı, gliserin ve laminarya içeren bir ürün. Alıp denemek istedim.

Siteden memnun kaldım mı? Evet hem de çok? Saat15:00 den önce sipariş verince o gün ürününüz kargoya veriliyor. Perşembe sipariş verdim cuma ürün yaşadığım şehre  geldi. Fakat cumartesi günleri kargo firmaları yarım gün çalıştığından elime pazartesi günü yani bugün ulaştı. Çok sağlam paketlemişlerdi. Zarar görmesinin imkanı yoktu yani :) Sitede kargo 3.90₺. 100₺ ve üzeri alışverişlerde kargo bedava!

Ben çok memnun kaldım kızlar bu siteden. Normalden daha da uygun fiyatta olan ürünler var. Tamamen güvenilir bir site. Almak istediğiniz ürünler varsa bir bakmanızı tavsiye ediyorum :)

Sorularınız varsa yorum bırakabilirsiniz :)
İnstagram'dan @fistiklimakyaj dan ulaşabilirsiniz :)
fistiklimakyaj@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. :)
Yazımı beğendiyseniz lütfen blogumu takip edin :)

Hepinizi öpüyorum :)

You Might Also Like

2 yorum

  1. Cok.hassas ciltli biri olarak soyluyorum ki biodermayi eminim sen de cok seveceksin <3 ama dudak makyajini silme derim cunku tadi aci :( ben cilt doktorumun da onaylamasiyla tonik olaral kullanmaya devam ediyorumm. Ben de simdi alisverisimi yaptim hemen gelir insallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En geç 3 gün içinde elinde olur bence çünkü kargosu çok hızlı :) Umarım gözlerde de bir yakma yapmıyordur :(

      Sil

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images