DALAN D'OLİVE SET

19:12:00



    Merhaba kızlar :) Ülkemizde yaşanan durumlardan dolayı çok fazla paylaşım yapmak istemesemde, gelen istekler doğrultusunda paylaşımlarıma devam ediyorum. Umarım her şey daha güzel olacak canım Ülkemde.

    Dalan; 1941 yılından itibaren üretimi olan, sabun, şampuan, saç kremi,duş jeli, vücut yağı, krem, traş kremi üreten bir firma. Ürünlerin hepsi saf zeytinyağı içeriyor. İnanılmaz güzel kokuları var. Ben de size bir setini tanıtmak istiyorum.





Dalan D'olive set. Ben bu seti 14.90 gibi bir fiyata almıştım. İçinde Zeytinyağlı hacim veren şampuan, onarıcı saç bakım kremi, sabun ve Ottoman marka bir kese var.


Şampuan hacim verici özellikte. Gerçekten de güzel hacim veriyor. Ürünün açıklaması:


İçindekiler:



Peki ben ürünü sevdim mi? Aslında çok sevdim. Hacim vermesi, verdiği parlaklık ve dökülmemi azaltması çok güzel. Ama benim saçlarım ince telli ve seyrek. En geç 2. gün tekrar yıkamam lazım çünkü çok yağlanıyor. Bu ürün de zeytinyağlı olduğu için ilk günün sonunda saçlarım yağlanmış oluyor. Hem de çok fena. Gün sonu hemen duş almam gerekiyor. Eğer saçlarınız kuru ise ya da ben dayanamam her gün yıkarım saçımı diyenlerdenseniz alın bu ürünü! Kokusu, saça verdiği sağlıklı görünüm ve canlılık vermesi  çok güzel. Ama çok yağlandırdığı için benim saçımı ben bir daha almam. Ama bir deneyin derim size. Herkesde farklı etki gösterebilir.


Saç bakım kreminin açıklaması da bu şekilde. Gerçekten saçları yumuşacık yapıyor. Taraktan saçlarınız kayıp gidiyor ve saça çok güzel nem  ve parlaklık veriyor.  Bu ürün bittikçe alacaklarım arasında. Bir saç kremi olsun, saçım yumuşacık olsun diyorsanız alın derim :)


Zeytinyağlı sabununu ben ilk yazımda da belirttiğim gibi Beauty Blender ı yıkarken kullanıyorum. Ama eğer saçı için sabun kullananlar varsa(en sağlıklısı bu. 60 yaşındaki babamın saçı maşallah tek tel bile dökülmez bu zeytinyağlı sabunlar sayesinde :) ) bu ürünü öneririm. Çünkü belirtildiği gibi %100 saf.

İçinde bu kese hediyeydi. Sırf bu kese için bu set alınır :) Çok kaliteli bir kese. Nerde satıldığını bulsak alcaz yani :)

Çok sevdiğim bir marka oldu. Şampuanın içinde SLS maddesi içermemesi çok çok iyi. Tek kötü yanı bende yağlandırma yapması oldu. Sanırım kalanını fırçalarımı yıkamak için kullanacağım :)

Kullananlar varsa sizdeki etkileri, yorumlarınız neler? :)

Sorularınız ve önerileriniz varsa yorum bırakabilirsiniz :)
İnstagramdan @fistiklimakyaj dan ulaşabilirsiniz :)
fistiklimakyaj@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.
Blogumu beğendiyseniz yeni yazılardan haberdar olmak için lütfen blogumu takip edin :)

Hepinizi öpüyorum :)

You Might Also Like

3 yorum

  1. metro marketten aldım :) bazı zamanlar watsons, gratis ve rossmann a da geliyor.

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir yazı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images