NEUTROGENA DEEP CLEAN CANLANDIRICI YÜZ TEMİZLEME JELİ

20:13:00





      Herkese selam! :) Çok şükür vizeydi ödevdi o telaşlar bittiği için kısa bir müddetcik rahatım :)
Blogu da çok ihmal ettim bu süre içinde biliyorum. Ama bölümüm de kolay bir bölüm değil artı buna da çok sevimli hocalar eklenince tadından yenmiyor bilen bilir :)
  
      Şimdi de vakit bulmuşken size ilk kullandığım zaman sevdiğim daha sonra nefret ettiğim bir temizleme jelinden bahsetmek istiyorum.


     
     Neutrogena markasının genel olarak çoğu ürününü sevmişimdir. Genelde de eczane dışı temizleme jeli,makyaj temizleyici vs. alacaksam Neutrogena alırım. Bu Deep Clean serisinin Canlandırıcı yüz temizleme jelini ilk aldığımda çok sevmiştim.  Ama daha sonra bazı etkilerinden dolayı sevmemeye başladım. Şimdi bir ürünün vaatlerine bakalım sonra neden sevmediğime devam edelim.



Ürünün vaatleri cildi kurutmadan derinlemesine temizlemek, makyaj ve kirden arındırmak, naneli formülüyle cildi ferahlatmak. İlk başlarda iyiydi sanırım verdiği ferahlık çok hoşuma gidiyordu. Sanırım yeni bir ürün deneme heyecanıyla eksilerini ilk başta es geçtim ama sonradan gerçekten dayanamadım ve resimde görünen kadar kullandım ve bırakıp bir kaç yazı öncesinde bahsettiğim Bioderma'nı ürününe dönmek zorunda kaldım.

Ben normalde bir yıkama jeliyle bütün yüzümü -göz çevrem de dahil- yıkarım. Ama daha önce kullandıklarımdan hiç biri bunun kadar gözlerimi yakmadı. Dedim heralde yanlış yapıyorum. Göz çevremi dahil etmemeye başladım. Marka da belirtmiş zaten göz çevresinden temasından kaçının diye. Ama o naneli koku bile gözlerimi yakmaya devam etti. Uyuyana kadar gözlerim deli gibi yanıyordu.

Cildi kurutmadan demiş ama karma ciltli olmama rağmen yanak bölgemi inanılmaz kuruttu düzenli kullanımda. En yağlı nemlendiricim hangisiyse onu kullanıyordum kuruluk gitsin diye. O derece yani!

Bana göre yağlı ciltler için ve koku hassasiyeti olmayanlara özgü bir ürün bu. Normal ve karma ciltler demiş ama bence onlarda da kurutma yapacaktır.

Eğer yağlı ciltliyseniz ve Neutrogena ürünlerini seviyorsanız bir deneyin derim. Ben 7₺ ye almıştım.

Bu kalan ürünle de ne yapabilirim sizce? Önerisi olan varsa lütfen yorum bıraksın ya da Instagram'dan @fistiklimakyaj dan bana önerilerinizi yazabilirsiniz :)

Herkese kocaman öpücükler :) Görüşmek üzere!

You Might Also Like

2 yorum

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images