ELSEVE İKİLİ BAKIM İKSİRİ

21:42:00



       Merhaba! :) Saç bakımına siz de benim gibi önem verenlerdenseniz bir çok ürün denersiniz. Denemeyi de seversiniz. Zaten denememiz için sağolsun firmalar çeşit çeşit ürünler çıkarıyorlar :) Yağlar, spreyler, waxlar.. bir çok çeşit ürün var.
      Bir de duştan sonra saçı kolayca açmak, aynı zamanda bakım yapmak için ürünler var. Genelde bunlar sprey tarzında oluyor. Hele de saçlarınız benim gibi ince telli ve hemen karışıyorsa bu ürünlere daha çok ihtiyaç duyarsınız.
     Eğer saçlarınız çabuk karışıyorsa ya da duş sonrası kolayca saçlarınızı taramak istiyorsanız buna artı olarak yumuşacık olsun istiyorsanız size yeni bir önerim var :)


Elseve Arginine Direnç x3 İkili Bakım İksiri. Ürünün vaatleri:
1) Saçı güçlendirir, direnç kazandırır.
2)Kolay tarama sağlar, dış etkenlere karşı korur.

Bu ürün zayıf ve koparak dökülen saçlar için. Bunun bir çeşidi daha var. Ambalajı beyaz ama onun vaatlerini şu an için hatırlayamıyorum.

 

Ürünü kullanmadan önce iyice çalkalıyorum. Yoksa üst kısım daha çabuk biter. Göz makyaj temizleyiciler gibi düşünün. Nemi alınmış ya da kuru saçınıza rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Çünkü gerçekten ağırlaşma yapmıyor ve saçları yağlandırmıyor. Tararken saçlarım kolayca açılıyor ve yumuşacık oluyor. Artık duşta saçlarıma saç kremi uygulama ihtiyacı hissetmiyorum.

Çok hoş bir kokusu var bu arada. Hani koku hassasiyeti olanları bile rahatsız etmeyecek bir koku. Saçıma 3-4 kez sıkmam yeterli oluyor. Zaten sprey kısmı geniş bir şekilde ürünü saçın her tarafına yayıyor.

Açıkçası ben üründen çok memnun kaldım. Eğer başka ürün denemek istemezsem bittikçe alırım:) Ben ürünü Watsons dan indirimde  8.99₺ ye aldım. Nisan ayı boyunca da fiyat böyle. Eğer denemek isterseniz şu an fiyatı çok çok uygun.

Yorum, öneri veya sorularınız varsa yorum bırakabilirsiniz :)
Instagram'dan @fistiklimakyaj dan ulaşabilirsiniz :)
fistiklimakyaj@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. :)

Sevgiler :)

You Might Also Like

3 yorum

  1. Cok tesekkur ederim fikrin için:)bende yeni aldım aynisindan ama merak ettim acaba bir işe yarar mi diye büyük ihtimalle yarayacak ama:)) çok sağol ya

    YanıtlaSil
  2. Bende merak ettim bi alıp deneyeyim 🌼

    YanıtlaSil

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images