Nip+ Fab Glycolic Scrup Fix(Glikolik ve Salisilik Asit İçeren Peeling)

17:29:00

Merhaba kızlar :) Biliyorsunuz ki cildi arındırmak, lekelerden,siyah noktalardan,gözeneklerden,pürüzlerden kurtulmak ve bebek poposu gibi yumuşak bir cilde sahip olmak için peeling yapmamız şart -çok hassas ve kuru ciltler hariç-. Her cilt tipi için peelingler mevcut. Ben size tüm ciltler için uygun olabilecek bir ürün önerisinde bulunacağım :)


Watsons'larda satılan Nip+Fab glikolik ve salisilik asit içeren peelingi. Bu ürünü çok kuru ve hassas ciltler hariç tüm ciltlere önerebilirim. Glikolik asitin özelliklerini şu yazımda bahsetmiştim okumak isteyenler varsa eğer bakabilir. Salisilik asit de lekeler,siyah noktalar, akneler üzerinde olumlu etkisi çok fazla.


Ürünün kendi açıklaması bu şekilde. Bu ürünü kullanırken sakın ha sakın güneş kremi kullanmadan dışarıya çıkmayın! Cildi hafif de olsa hassaslaştırdığından sonra bu lekeler nereden geldi demeyin.



Ürünün içeriğini de merak edenler için panaroma ile çektim :)



Ürünün taneciklerinin büyüklüğünü görebilirsiniz. Ben çok minik tanecikli olanları sevmiyorum. Sanki peeling yapmamışım gibi hissediyorum. Bunun tanecikleri daha büyük diğerlerine göre ama cildi tahriş etmiyor.Rahatsız etmeyecek hoş bir kokusu var. 

Gelelim benim yorumlarıma :) Lekeler üzerinde gözle görülür bir etkisi olmadı. Ancak siyah noktalarımı azalttı ve ürünü uyguladıktan sonraki verdiği his, cildimi kurutmaması, yumuşacık yapması hoşuma gitti. Biterse yine alabilirim dediğim ürünlerden oldu :) Ürünün indirimsiz fiyatı 35₺ civarında.

Peeling yaparken lütfen aktif sivilcelerinizin üzerine yapmayın. Çünkü peeling yaparken sivilce patlarsa içindeki bakteriler cildinizdeki sivilcesiz bölgelere de yayılıp yine sivilce çıkmasına sebep olabilir. Yine tahriş olmuş bir bölge ya da yara varsa kesinlikle o kısma uygulamayın.

Blogumu beğendiyseniz ve yeni yazılardan haberdar olmak isterseniz lütfen bloguma katılmayı unutmayın :)
Sorularınız veya önerileriniz varsa lütfen yorum bırakın ya da Instagram @fistiklimakyaj dan bana ulaşın. 
Sevgiler :)

You Might Also Like

3 yorum

  1. Çekilişe benide al ♡♡♡

    YanıtlaSil
  2. Çekilişe benide al ♡♡♡

    YanıtlaSil
  3. Harika bir blog :) Emeklerinize sağlık. Yepyeni bloguma bende beklerim sizi. sevgiler...

    YanıtlaSil

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images