LOREAL CASTING CREME GLOSS DENEYIMIM

19:21:00

   Merhaba kızlar :) Birçoğumuz saç rengimizi değiştirmek istiyoruz fakat hep bir tereddüt halindeyiz. Acaba nasıl olacak? Rengi yakışır mı? Yakışmazsa naparım? Saçıma zarar verir mi kullanacağım boya? .... Aklımızda deli sorular :) Özellikle saç boyalarının içinde amonyak olmasından dolayı saçlarınızda nem,proteini mineral kaybı oluşabilir. Nem kaybından dolayı da saçınız kurur ve birbirine karışmaya başlar. Bu amonyağın zararlarından sadece en basitleri daha bir çok zararı ortaya çıkabilir kullandığınız boyanın kalitesine göre.
   Peki ben size amonyaksız ve 28 yıkamaya kadar kalıcı, saçlara zararsız doğal bir görünüm veren boya önerisinde bulunsam? :)



Loreal Paris Casting Creme Gloss. Ürün bana firma gönderisi. Ben almadan önce iletişime geçtiler. Çok teşekkür ederim gönderdikleri güzel hediye için de :)

18 farklı renk seçeneği mevcut.
Amonyaksız formülü ve arı sütü içeriğiyle saçlarınız hem zarar görmüyor hem de güzel bir ışıltı kazanıyor.
28 şampuanlamaya kadar kalıcılığıyla saçlarınızı ne zaman boyayacağınıza siz karar veriyorsunuz :)
Ve çok kolay bir uygulamaya sahip. İsterseniz tek başınıza bile uygulayabilirsiniz ama benim tavsiyem bir arkadaşınız ya da anneniz boyasın çünkü saçın arkasına yetişememe ya da görememe ihtimaliniz olduğundan eşit uygulayamayabilirsiniz ürünü.

Şimdi size bende uygulanmış halini flaşlı ve flaşsız olarak göstereceğim. Ben 810 parlak küllü sarı rengini uyguladım.



Saçlarım doğal bir renk aldı 1 ton açıldı diyebiliriz. Çok güzel bir ışıltı kazandı. Boyadıktan sonra kesinlikle sertleşmedi yumuşacık oldu. Peki ürünü nasıl kullanıyoruz?

Öncelikle saçınızın tonunu belirleyerek size uyacak rengi de belirlemeniz lazım. Loreal'in kendi sitesinden kolayca belirlemek için tık tık
Renginizi belirledikten sonra size renk seçenekleri sunuluyor. İster aynı renk,ister koyu ister açık. Benim size tavsiyem çok doğal bir görünüm verdiğinden bir açığını tercih etmeniz.
Ürünü aldıktan sonra içinden 4 tane ürün bir de uygulanış şekliyle ilgili açıklama çıkıyor. 1-Oksidan krem 2-Krem saç boyası 3-Arı sütü içerikli parlaklık koruyucu bakım kremi( bu efsana bir şey lütfen bunun büyük boyunu satışa sunsunlar) 4-eldiven. Ben heyecandan ürünlerin çekimini yapmayı unuttuğumdan sitesinden aldığım fotoğrafı ekleyeceğim :)


Şimdi yapmanız gerekenler:
Krem saç boyasını oksidan kreme ekleyip iyice karışana kadar çalkalamanız gerek.
Üstünüze nolur nolmaz diye eski bir tshirt giymek
Sivri ucu sayesinde ürünü eşit bir şekilde saçınıza uygulayın. Tavsiyem saçınızı parçalara ayırarak uygulayın.
Saçınızı toplayın ve 20 dakika bekleyin
20 dakika sonra saçınızı ılık suyla iyice durulayın(şampuan kullanmadan)
Daha sonra parlaklık koruyucu bakım kremini uygulayın biraz bekletip durulayın. Bakım kreminin tamamını uygulamanıza gerek yok. Ürün size 5-6 kullanım daha yetecektir :)
Saçınızı kurutun ve işte bu kadar basit!

Ürünün en güzel yanı boyalı saçlar da kullanabiliyor :)
Açıkçası ben çok sevdim. Saçıma zarar vermedi ve doğal bir geçiş sağladı.  Saçlarım uzun olmasına rağmen bir paket bana yetti ancak çok dolgun ve uzunsa saçlarınız yetmeyebilir.

28 yıkama sonunda da son halini instagram üzerinden paylaşacağım :)

Ürünü Gratis, Watsons gibi mağazalarda rahatlıkla bulabilirsiniz.

Sevgiler :)

You Might Also Like

2 yorum

  1. Merhaba bu boya ile ilgili başka bir deneyim okumak isterseniz beklerim..
    http://farklidenemeler.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Harika görünüyor canım hemen takibe alıyorum :)

    YanıtlaSil

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images